Träning vuxen

Vi tränar en traditionell autentisk japansk budo i form av Bujinkan Budo Taijutsu eller ninjutsu med ett annat ord.

Till skillnad från många andra Bujinkan-klubbar använder vi handskar och tandskydd under delar av träningen. På så sätt kan vi utöva teknikerna med mer inslag av rätt intention och rätt inställning. Därigenom bygger vi upp vår fysiska kapacitet såväl som den mentala, vi övar upp våra reflexer och vi blir mer effektiva i våra rörelser. Vi kallar det konceptet för Sanshinken Gata. U

Vi har några få självklara riktlinjer som alla som vill bli medlemmar i föreningen måste upprätthålla. Du hittar dem här.

Vuxenträning (från 16 år)
Nästa nybörjarstart är torsdagen den 9 januari 2020. Vi har löpande intag i mån av plats, hör av dig via email, telefon eller via länken längst ner på den här sidan.
Vi håller till i Medborgarskolans lokaler på Kabelgatan 9 i Kungsbacka med egen ingång på långsidan. Parkering finns vid fastigheten. Vi tränar på följande tider:

  • Tisdagar   19.30-21.00
  • Torsdagar 19.30-21.00

Ungdomsträning (11-15 år) Nästa nybörjarstart är lördag den 11 januari 2020. Vi har löpande intag i mån av plats, hör av dig via mail, telefon eller via länken längst ner på den här sidan. 
Tider för ungdomsträning i Kungsbacka är:

  • Lördagar 12:00-13:00 för 11-15 år (ungdomar, för både nya och fortsättare)
  • Ungdomarna har även möjlighet att vara med på vuxenträningen, tisdag och torsdag.

Medlemsblankett: Får du utav din instruktör. Fyll i den och lämna in så är du närmare ett medlemskap.