Träning ungdom/vuxen

Vi tränar en traditionell japansk budo i form av Bujinkan Budo Taijutsu eller ninjutsu med ett annat ord. När vi tränar tar vi dig igenom teknikerna med tre faser av utveckling och studier, från traditionellt grundutförande till praktisk modern applikation.

Till skillnad från de flesta andra Bujinkanklubbar använder vi på träningen även handskar och tandskydd. På så sätt kan vi utöva teknikerna med mer inslag av realistiska situationer (skador förekommer dock extremt sällan). Därigenom bygger vi upp vår fysiska kapacitet såväl som den mentala, vi övar upp våra reflexer och vi blir mer effektiva i våra rörelser. Vi kallar det konceptet för Sanshinken Gata. Ungdomsträningen utförs med lättare kontakt och utan skydd men med samma koncept.

Vi har några få självklara riktlinjer som alla som vill bli medlemmar i föreningen måste upprätthålla. Du hittar dem här.

Vuxenträning (från 16 år)
Nästa nybörjarstart är tisdagen den 15 januari 2019. Vi har löpande intag i mån av plats, hör av dig via mail, telefon eller via länken längst ner på den här sidan.
Vi håller till i Björkris Gymnastiksal (bakom Hede Fashion Outlet). Parkering finns och kommer du med pendeln från Göteborg så hoppa av vid Hede station. Vi tränar på följande tider:

  • Tisdagar   19.30-21.00
  • Torsdagar 19.30-21.00
  • Vuxna har även möjlighet att vara med på ungdomsträningen på lördagar. Träningen bedrivs med hänsyn till ungdomarna.

Ungdomsträning (11-15 år) Nästa nybörjarstart är lördagen den 12 mars 2019. Vi har löpande intag i mån av plats, hör av dig via mail, telefon eller via länken längst ner på den här sidan. 
Lokalen ligger på andra våningen på Tingbergshallens Motionshall (ingång B). Tider för barn- och ungdomsträning i Kungsbacka är:

  • Lördagar 12:00-13:00 för 11-15 år (ungdomar, för både nya och fortsättare)
  • Ungdomarna har även möjlighet att vara med på vuxenträningen, tisdag och torsdag.

Våra instruktörer har under många år utövat Bujinkan Budo Taijutsu och båda är licensierade av Bujinkan Hombu Dojo Japan. Magnus och Christian har erfarenheter sedan tidigare av andra kamparter som bidragit med inspiration och gjort att vi kunnat forma en metodik till den träning vi idag erbjuder i Sanshi Dojo.

Medlemsblankett: Ladda ner blanketten, fyll i på datorn eller manuellt och ta med till träningen. Vi har även blanketter i träningslokalen.

 

h15

 

tre-forbund-logo