Träning ungdom/vuxen

Vi tränar en traditionell japansk budo i form av Bujinkan Budo Taijutsu eller ninjutsu med ett annat ord. När vi tränar tar vi dig igenom teknikerna med tre faser av utveckling och studier, från traditionellt grundutförande till praktisk modern applikation.

Till skillnad från många andra Bujinkan-klubbar använder vi handskar och tandskydd under delar av träningen. På så sätt kan vi utöva teknikerna med mer inslag av realistiska situationer (skador förekommer dock extremt sällan). Därigenom bygger vi upp vår fysiska kapacitet såväl som den mentala, vi övar upp våra reflexer och vi blir mer effektiva i våra rörelser. Vi kallar det konceptet för Sanshinken Gata. Ungdomsträningen utförs med lättare kontakt och utan skydd.

Vi har några få självklara riktlinjer som alla som vill bli medlemmar i föreningen måste upprätthålla. Du hittar dem här.

Vuxenträning (från 16 år)
Nästa nybörjarstart är tisdagen den 3 september 2019. Vi har löpande intag i mån av plats, hör av dig via email, telefon eller via länken längst ner på den här sidan.
Vi håller till i i anslutning till Elof Lindälvs idrottshall med egen ingång på norra sidan. Parkering finns vid Kungsmässan och kommer du med pendeln från Göteborg eller Varberg så hoppa av vid Kungsbacka station. Vi tränar på följande tider:

  • Tisdagar   19.30-21.00
  • Torsdagar 19.30-21.00

 

Ungdomsträning (11-15 år) Nästa nybörjarstart är lördagen den 7 september 2019. Vi har löpande intag i mån av plats, hör av dig via mail, telefon eller via länken längst ner på den här sidan. 
Tider för ungdomsträning i Kungsbacka är:

  • Lördagar 12:00-13:00 för 11-15 år (ungdomar, för både nya och fortsättare)
  • Ungdomarna har även möjlighet att vara med på vuxenträningen, tisdag och torsdag.

Medlemsblankett: Får du utav din instruktör. Fyll i den och lämna in så är du närmare ett medlemskap.

 

h15

 

tre-forbund-logo