Träning ungdom/vuxen

I Sanshi Dojo Kungsbacka tränar vi traditionell japansk budo i form av Bujinkan Budo Taijutsu eller ninjutsu med ett annat ord. När vi tränar tar vi dig igenom teknikerna med tre faser av utveckling och studier, från traditionellt grundutförande till praktisk modern applikation.

Till skillnad från de flesta andra Bujinkanklubbar använder vi på träningen även handskar och tandskydd. På så sätt kan vi utöva teknikerna med mer inslag av realistiska situationer (skador förekommer dock extremt sällan). Därigenom bygger vi upp vår fysiska kapacitet såväl som den mentala, vi övar upp våra reflexer och vi blir mer effektiva i våra rörelser. Vi kallar det konceptet för Sanshinken Gata. Ungdomsträningen utförs med lättare kontakt och utan skydd men med samma koncept.

Vi har några få självklara riktlinjer som alla som vill bli medlemmar i föreningen måste upprätthålla. Du hittar dem här.

Vuxenträning (från 16 år)
Nästa nybörjarstart är den 28 augusti 2018,
hör av dig via intresseanmälan nedan.
Vi håller till i Björkris Gymnastiksal (bakom Hede Fashion Outlet). Parkering finns och kommer du med pendeln från Göteborg så hoppa av vid Hede station. Vi tränar på följande tider:

  • Tisdagar   19.30-21.00
  • Torsdagar 19.30-21.00
  • Vuxna har även möjlighet att vara med på ungdomsträningen på lördagar. Träningen bedrivs med hänsyn till ungdomarna.

Ungdomsträning (11-15 år) Nästa nybörjarstart är den 25 augusti 2018, hör av dig via intresseanmälan nedan.
Lokalen ligger på andra våningen på Tingbergshallens Motionshall (ingång B).
Tider för barn- och ungdomsträning i Kungsbacka är:

  • Lördagar 12:00-13:00 för 11-15 år (ungdomar, för både nya och fortsättare)
  • Ungdomarna har även möjlighet att vara med på vuxenträningen, tisdag och torsdag.

Våra instruktörer har under många år utövat Bujinkan Budo Taijutsu och båda är licensierade av Bujinkan Hombu Dojo Japan. Magnus och Christian har erfarenheter sedan tidigare av andra kamparter som bidragit med inspiration och gjort att vi kunnat forma en metodik till den träning vi idag erbjuder i Sanshi Dojo.

Anmäl dig här >>

 

h15

 

tre-forbund-logo