Wudang Xuanwupai

Lär dig att bemästra dig själv

Djupa rötter

Genom interna och externa rörelser skapar vi jämvikt i hela människan genom koordination, balans, medvetande, vilket leder till bättre hälsa och ett lugnare sinne. Unikt med systemet är att alla rörelser som används i hälsosyfte också kan användas i en kampsituation. Hälsa och självförsvar i ett.

Wudang Xuanwupai har rötter som sträcker sig långt tillbaka i den kinesiska historien och lämpar sig för alla åldrar och kroppstyper eftersom man hela tiden tränar utefter sina egna förutsättningar. Träningen ger en ökad känsla av välbefinnande, mer energi och förbättrad kroppskännedom. Den stärker både kropp och själ.

Det är ett komplett system för hälsa och kamp men kan även utgöra en utmärkt grund för din övriga träning i andra arter.

Vi kommunicerar via facebook och i akuta fall via sms/email. På facebook och instagram lägger vi ut bilder och klipp från träningen. Vi respekterar din integritet och ber dig meddela om du inte vill närvaro på sådant material.

Ansvarig tränare är Magnus Minghetti.

 

Fortsatt hänsyn under träning

Det är som bekant fortfarande pandemi även om restriktionerna lättat upp något och därför vill vi gärna att du läser igenom detta innan du kommer till vår träning. Är du ny och vill börja så får du gärna kontakta oss på info@sanshi.se eller på vår kontaktsida så att vet hur många som kommer till träningen.

Vi tränar just nu både inne och ute vid vår lokal på Kabelgatan där vi har tillgång till mittsar, handsprit, munskydd, toalett och vår övriga utrustning. Lämplig klädsel för nybörjare är mjuka byxor och t-shirt. Instruktören aviserar i medlemsgruppen på Facebook om det blir träning ute eller inne.

Vi har några enkla men viktiga regler för allas säkerhet:

  • Vi dyker inte upp om vi har några symptom på sjukdom
  • Vi försöker hålla oss till samma träningspartner
  • Vi delar inte utrustning med varandra
  • Vi rengör själva vår egen och föreningens utrustning efteråt
  • Vi iakttar god hygien