Ninpo Dragons

Budoträning för barn

Ninpo Dragons Kungsbacka

Vi bedriver budo-träning för barn i ålder 7-12 år.

  • Lördagar 10:00-11:00 för 7-9 år (Grupp 1)
  • Lördagar 11:00-12:00 för 10-12 år (Grupp 2)

 
Anmäl dig till höstens träning genom att maila oss via kontaktformuläret som du hittar i menyn ovan (kontakt).
 
Ni får en blankett utav en instruktör som ni fyller i och lämnar tillbaka innan barnet börjar träna.
 
Ansvarig tränare är Martin Araya, 0762-105621, martin@sanshi.se

 

Träningsavgift

800 kr/termin. Utöver avgiften behöver medlemmen en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. Den kostar 100:- och i den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder. Den röda Ninpo Dragons T-shirten som vi använder på träningen finns att köpa för 100:-. När man tränat ett tag vill man gärna ha en dräkt, den beställs genom instruktören.

 
Vi tränar både inne och ute vid vår lokal på Kabelgatan där vi har tillgång till mittsar, handsprit, munskydd, toalett och vår övriga utrustning. Lämplig klädsel för nybörjare är mjuka byxor och t-shirt. Instruktören aviserar i medlemsgruppen på Facebook och via sms/email om det blir förändringar i träningen.

 

Intag/platser

Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på och sedan anmäla sig till nästkommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten och säkerheten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på email eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen. Du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt
 
Är du ny och vill börja så får du gärna kontakta oss på info@sanshi.se eller på vår kontaktsida så att vet hur många som kommer till träningen.
 
Läs mer om oss här: Ninpo Dragons Kungsbacka
 

 

Fortsatt hänsyn under träning

Det är som bekant fortfarande pandemi även om restriktionerna lättat upp något och därför vill vi gärna att du läser igenom detta innan du kommer till vår träning.
 

Vi har några enkla men viktiga regler för allas säkerhet:

  • Vi dyker inte upp om vi har några symptom på sjukdom
  • Vi försöker hålla oss till samma träningspartner
  • Vi delar inte utrustning med varandra
  • Vi rengör själva vår egen och föreningens utrustning efteråt
  • Vi iakttar god hygien