Ninpo Dragons

Budoträning för barn

Ninpo Dragons Kungsbacka är en del av Sanshi Budo & Kampcenter IF.
Vi bedriver budo-träning för barn i ålder 7-12 år.

  • Lördagar 10:00-11:00 för 7-9 år (Grupp 1)
  • Lördagar 11:00-12:00 för 10-12 år (Grupp 2)

Medlemsblankett

Ni får en blankett utav en instruktör som ni fyller i och lämnar tillbaka innan barnet börjar träna.

Träningsavgift

800 kr / termin. Utöver avgiften behöver medlemmen en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. Den kostar 100:- och i den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder. Den röda Ninpo Dragons T-shirten som vi använder på träningen finns att köpa för 100:-. När man tränat ett tag vill man gärna ha en dräkt, den beställs genom instruktören.

Intag / Platser

Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på och sedan anmäla sig till nästkommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten och säkerheten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på email eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen. Du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt

Läs mer om oss här: Ninpo Dragons Kungsbacka

Terminsstart

Vi har nu fulla grupper i båda barngrupperna men tar gärna emot din anmälan för vårterminen. Anmäl dig via vår kontaktsida. Covid-19 har gjort att vi skjutit på terminsstarten till början av februari.