Sanshi Ungdom

Kampkonst för ungdomar

Anmälan hösten 2021: Har du Facebook anmäler du dig via denna länk Sanshi Ungdom terminsstart , annars går det bra via kontaktformuläret.

Vi kommunicerar via facebook och i akuta fall via sms/email. På facebook och instagram lägger vi ut bilder och klipp från träningen. Vi respekterar din integritet och ber dig meddela om du inte vill närvaro på sådant material.

Varierande träning för våra ungdomar 13-16 år

Här finns inslag av både traditionellt och modernt som Ninjutsu, Thaiboxning, Kali Sikaran och Wudang Pai och går under namnet Sanshi ryu Ninpo Taijutsu. Här ges en bredare syn på våra kampsporter inom SBKC för ungdomar mellan 13-16 år och de har en möjlighet att känna efter vilken träning man tycker är roligast.

 

Ansvarig tränare är Christian Matti, 0708-762217 / christian@sanshi.se

 

Fortsatt hänsyn under träning

Även om restriktionerna lättat upp något vill vi gärna att du läser igenom detta innan du kommer till vår träning. Är du ny och vill börja så får du gärna kontakta oss på info@sanshi.se eller på vår kontaktsida så att vet hur många som kommer till träningen.

Vi tränar inne i vår lokal på Kabelgatan där vi har tillgång till mittsar, handsprit, munskydd, toalett och vår övriga utrustning. Lämplig klädsel för nybörjare är mjuka byxor och t-shirt.

Vi har några enkla men viktiga regler för allas säkerhet:

  • Vi dyker inte upp om vi har några symptom på sjukdom
  • Vi försöker hålla oss till samma träningspartner
  • Vi delar inte utrustning med varandra
  • Vi rengör själva vår egen och föreningens utrustning efteråt
  • Vi iakttar god hygien