Sanshi sponsrar

Varje år väljer Sanshi Budo Kampcenter att sponsra något välgörande ändamål, speciellt för olika typer av barn- och ungdomsverksamhet då detta ligger oss varmt om hjärtat.

2024 – vi välkomnar tips och förslag på vad ni vill att vi sponsrar under 2024. Kriteriet är barn och ungdom i första hand men även hjälporganisationer och som stöd till lokala organisationer. Bara medlemmar i SBKC kan inkomma med förslag. Mejla motivering till info@sanshi.se

2023 Vi sponsrar oftast lokalt och för 2023 valde vi att sponsra Hanhals Hockey Klubb och Trekronormatchen.

2022 var ett hemskt år för våra medmänniskor i öst. Kriget startade den 24 februari och ledde till att många från Ukraina flydde till Sverige. Några av dem, mammor och barn, fann tryggheten i Kungsbacka. En dag under sommaren valde vi att sponsra 14 st, Ukrainska barn i åldern 7-14 år med en heldag på Liseberg. Gratis inträde och åkpass gjorde att de fick en oförglömlig dag med spunnet socker, berg-o-dalbana och många spännande äventyr i parken.

2021 har vi valt att sponsra DIABETESVARVET som är ett 5 km långt virtuellt lopp som äger rum den 10-16 maj 2021. Loppet arrangeras för att sprida medvetenhet och kunskap om typ1-diabetes samt samla in pengar till forskning. Varje år insjuknar 900 barn i Sverige och lika många vuxna i typ 1-diabetes, som är en autoimmun sjukdom där det egna immunförsvaret dödar de insulinproducerande cellerna. Ännu har ingen botats från typ 1-diabetes. Anmälningsavgiften för Diabetesvarvet går oavkortat till Barndiabetesfonden. Sanshi Budo Kampcenter bidrar med 2000 kr i vår barnverksamhet Ninpo Dragons namn. Läs gärna mer om Diabetesvarvet och hur just du kan hjälpa på deras hemsida www.diabetesvarvet.se.

2020 valde vi att sponsra MASKROSBARN som gör ett fantastiskt jobb med att ge barn i utsatta miljöer en trygg uppväxt. Sanshi Budo Kampcenter bidrar med 4000 kr i vår barnverksamhet Ninpo Dragons och ungdomsgruppen Sanshi ungdoms namn. Maskrosbarn har aktiviteter, ungdomsgårdar såväl som möjlighet till samtal via chatt och e-post. Man kan även lyssna på deras podd där bland annat andra maskrosbarn delar med sig av sina erfarenheter av hur det är att växa upp i familjer med missbruk och psykisk ohälsa. Läs gärna mer om Maskrosbarn och hur just du kan hjälpa på deras hemsida www.maskrosbarn.org.

2019 valde vi att sponsra FRIENDS med 5000 kr i vår barnverksamhet Bujinkan Ninpo Dragons namn. FRIENDS gör ett otroligt jobb med att arbeta mot mobbning bland barn och unga. Vår verksamhet Ninpo Dragons handlar om att stärka självkänslan och självförtroendet hos barn och ungdom mellan 7-12 år genom budo och kampsport och vi arbetar hela tiden med att uppmärksamma och förebygga mobbning. Läs mer om Friends fantastiska arbete på deras hemsida www.friends.se.

Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten