Medlemskap

Som medlem i Sanshi Budo Kampcenter har du, förutom att vara försäkrad i våra förbund inom RF, även ett antal förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartners. Förmånerna utökas hela tiden så titta gärna in på sidan med jämna mellanrum. Våra riktlinjer för medlemskap samt vår personuppgiftspolicy finns längst ner på sidan.
Kostnaden för ett medlemskap är 200 kr/år och betalas i januari i samband med vårens terminsavgift.

Du ansöker om medlemskap genom att fylla i och lämna blanketten Medlemsansökan till din instruktör. Blanketten laddar du ner här.

Medlemsförmåner 2021

Vid uppvisande av Sanshi Budo Kampcenters medlemskort erhåller du 10% rabatt på SBI- och Budo Nord-produkter på Budo Fitness, Första Långgatan 30 i Göteborg. För deras sortiment surfa in på www.budofitness.se, medlemskortet gäller bara vid fysiska köp i butiken.

Vid uppvisande av Sanshi Budo Kampcenters medlemskort erhåller du 15% rabatt på behandlingar hos Beatrice på Kiropraktik i Centrum i Kungsbacka fram till årsskiftet. Nybesök 680:- istället för 800:- och återbesök 493:- istället för 580:-. Passa på att utnyttja detta fina erbjudande hos en duktig kiropraktor innan årsskiftet. Hon finns på Aranäs Allé 22-24. För att boka eller få mer info, gå in på www.bgkiropraktik.se.


Riktlinjer för medlemskap

  1. Träning hos Sanshi Budo Kampcenter är endast öppen för de som godkänner och följer riktlinjerna nedan. De som inte gör det kan inte tillåtas bli medlemmar.
  2. Föreningen skall vara en säker plats för alla medlemmar och vi förbehåller oss rätten att utesluta de individer som motarbetar detta.
  3. Kriminellt belastade, missbrukare eller de som medvetet tränar för att orsaka bråk kan inte upptas som medlemmar i Sanshi Budo Kampcenter. Föreningarna har nolltolerans mot rasism, kriminalitet, droger/dopning.
  4. Föreningen välkomnar alla oavsett kön, ålder eller politisk/religiös tillhörighet. De olika arternas ritualer har inget religöst värde i arterna men skall accepteras och praktiseras av alla medlemmar.
  5. Respektera dina träningskamrater. Personlig hygien, hela och rena kläder och en trevlig attityd är en självklarhet för allas trivsel.
  6. Oansvarigt användande av kunskap förvärvad på träning leder till varning och/eller uteslutning.

I din ansökan om att bli medlem kommer du att få skriva under dessa riktlinjer. De som inte följer de ovannämnda riktlinjerna kan ej vara aktuella för medlemskap i Sanshi Budo Kampcenter.

Hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy här.