Riktlinjer för medlemskap

  1. Träning hos Sanshi Budo & Kampcenter är endast öppen för de som godkänner och följer riktlinjerna nedan. De som inte gör det kan inte tillåtas bli medlemmar.
  2. Föreningen skall vara en säker plats för alla medlemmar och vi förbehåller oss rätten att utesluta de individer som motarbetar detta.
  3. Kriminellt belastade, missbrukare eller de som medvetet tränar för att orsaka bråk kan inte upptas som medlemmar i Sanshi Budo & Kampcenter. Föreningarna har nolltolerans mot rasism, kriminalitet, droger/dopning.
  4. Föreningen välkomnar alla oavsett kön, ålder eller politisk/religiös tillhörighet. De olika arternas ritualer har inget religöst värde i arterna men skall accepteras och praktiseras av alla medlemmar.
  5. Respektera dina träningskamrater. Personlig hygien, hela och rena kläder och en trevlig attityd är en självklarhet för allas trivsel.
  6. Oansvarigt användande av kunskap förvärvad på träning leder till varning och/eller uteslutning.

I din ansökan om att bli medlem kommer du att få skriva under dessa riktlinjer. De som inte följer de ovannämnda riktlinjerna kan ej vara aktuella för medlemskap i Sanshi Budo & Kampcenter.

Hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy här.