Budo för barn 7-10 år

Red logo

Ninpo Dragons är ett välutvecklat koncept anpassat till barn. Vi har plockat ut övningar och tekniker som stärker och bidrar till förbättrad kroppsuppfattning, smidighet och motorik. Övningarna är enkla men kan vara fysiskt krävande och vi använder repetitioner och drillar som en del i att upptäcka vår egen utveckling. Inga tävlingar förekommer i vår kampart.

Ninpo Dragons Kungsbacka är en del av Sanshi Dojo och vi håller till på Borgmästaregatan 12 (Tingbergets motionshall ingång B).
Vi bedriver träning för barn i ålder 7-10 år och våra träningstider är lördagar:

Barnträning (Ninpo Dragons 7-10 år)
Lokalen ligger på andra våningen på Tingbergshallens Motionshall (ingång B).

  • Lördagar 10:00-11:00 för 7-10 år (Grupp 1 + nybörjare)
  • Lördagar 11:00-12:00 för 7-10 år (Grupp 2)

Medlemsblankett:
Ladda ner blanketten, fyll i på datorn eller manuellt och ta med till träningen. Vi har även blanketter i träningslokalen.

Träningsavgift:
800 kr / termin. I avgiften ingår en kortärmad klubbtröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.

Intag / Platser
Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på två gånger och sedan anmäla sig till kommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på mail eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen.

Läs mer om oss här: Ninpo Dragons Kungsbacka >>