Ninpo Dragons

Red logo

Ninpo Dragons är ett välutvecklat koncept anpassat till barn. Vi har plockat ut övningar och tekniker som stärker och bidrar till förbättrad kroppsuppfattning, smidighet och motorik. Övningarna är enkla men kan vara fysiskt krävande och vi använder repetitioner och drillar som en del i att upptäcka vår egen utveckling. Inga tävlingar förekommer i vår kampart.

Ninpo Dragons Kungsbacka är en del av Sanshi Budo Kampcenter.
Vi bedriver budo-träning för barn i ålder 7-12 år.

  • Lördagar 10:00-11:00 för 7-9 år (Grupp 1)
  • Lördagar 11:00-12:00 för 10-12 år (Grupp 2)

Medlemsblankett:
Ni får en blankett utav en instruktör som ni fyller i och lämnar tillbaka innan barnet börjar träna.

Träningsavgift:
800 kr / termin. Utöver avgiften behöver medlemmen en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. Den kostar 100:- och i den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder. Den röda Ninpo Dragons T-shirten som vi använder på träningen finns att köpa för 100:-. När man tränat ett tag vill man gärna ha en dräkt, den beställs genom instruktören.

Intag / Platser
Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på två gånger och sedan anmäla sig till nästkommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten och säkerheten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på email eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen. Du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt

Grupperna är öppna för intag. Gör en intresseanmälan genom att höra av er till oss redan nu inför våren 2022. Nya intag börjar igen lördagen den 15 januari kl 10:00.

Läs mer om oss här: Ninpo Dragons Kungsbacka >>