Ninpo Dragons

Budoträning för barn

UTOMHUSTRÄNING VÅREN 2021

Vi avvaktar med att köra igång med barnträningen tills vi har mildare och torrare väder. Vi återkommer med info här och på Facebook och via sms när vi kör igång.

 


 

Ninpo Dragons Kungsbacka är en del av Sanshi Budo Kampcenter IF.
Vi bedriver budo-träning för barn i ålder 7-12 år.

  • Lördagar 10:00-11:00 för 7-9 år (Grupp 1)
  • Lördagar 11:00-12:00 för 10-12 år (Grupp 2)

Medlemsblankett

Ni får en blankett utav en instruktör som ni fyller i och lämnar tillbaka innan barnet börjar träna.

Ansvarig tränare är Martin Araya.

Träningsavgift

800 kr / termin. Utöver avgiften behöver medlemmen en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. Den kostar 100:- och i den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder. Den röda Ninpo Dragons T-shirten som vi använder på träningen finns att köpa för 100:-. När man tränat ett tag vill man gärna ha en dräkt, den beställs genom instruktören.

Intag / Platser

Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på och sedan anmäla sig till nästkommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten och säkerheten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på email eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen. Du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt

Läs mer om oss här: Ninpo Dragons Kungsbacka

Terminsstart

Vi har nu fulla grupper i båda barngrupperna men tar gärna emot din anmälan för kommande träningsstarter. Anmäl dig via vår kontaktsida.