Ninpo Dragons

Budoträning för barn

Vi har intag fram till en månad efter terminsstart och i mån av plats. Skicka en intresseanmälan till martin@sanshi.se för att höra om det finns platser kvar.

 

Ninpo Dragons Kungsbacka

Vi bedriver budo-träning för barn i ålder 7-10 år.

– Lördagar 10:00-11:00

 

Ansvarig tränare är Gustaf Ankarloo, 0723-232344, gustaf@sanshi.se

 

Tränings- och medlemsavgifter

Träningsavgiften är 950 kr/termin och medlemsavgiften 200 kr/år. Utöver avgiften behöver medlemmen en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. Den kostar 100:- och i den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder. Den röda Ninpo Dragons T-shirten som vi använder på träningen finns att köpa för 100:-. När man tränat ett tag vill man gärna ha en dräkt, den köper man lämpligast på Budo & Fitness-butiken i Göteborg. Hör med instruktörerna så berättar de mer.

Vi tränar både inne och ute vid vår lokal på Kabelgatan 9. Lämplig klädsel för nybörjare är mjuka byxor och t-shirt. Instruktören aviserar i medlemsgruppen på Facebook och via sms/email om det blir förändringar i träningen.

Ni får en blankett utav en instruktör som ni fyller i och lämnar tillbaka innan barnet börjar träna.

 

Intag/platser

Vi har intag i början av terminerna och cirka en månad framåt i mån av plats. Har det gått längre in i en termin kan man prova-på och sedan anmäla sig till nästkommande termin. Anmäl gärna ditt intresse i god tid. Grupperna har begränsat antal platser för att aldrig äventyra kvaliteten och säkerheten på träningen. Hör av dig via en intresse-anmälan på email eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen. Du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt

Är du ny och vill börja så får du gärna kontakta oss på info@sanshi.se eller på vår kontaktsida så att vet hur många som kommer till träningen.

Läs mer om oss här: Ninpo Dragons Kungsbacka

 

Fortsatt hänsyn under träning

Restriktioner inom idrotten är lyfta men vi behåller och inför vissa försiktighetsåtgärder som standard även i fortsättningen och håller oss uppdaterade via FHM, Riksidrottsförbundet och Svenska Budo Kampsportsförbundet för andra direktiv när så är aktuellt.

Vi har några enkla men viktiga regler för allas säkerhet. Detta gäller för alla medlemmar i SBKC:

– Vi dyker inte upp på träning om vi har några symptom på sjukdom
– Vi delar inte utrustning med varandra, privat utrustning är ett krav på alla pass
– Vi kan ibland genomföra vissa aktiviteter utomhus under vår/sommar och när det är bra väder så tag med skor.
– Vi rengör oss själva med handsprit innan och efter träning och vår egen och föreningens utrustning och matta efter träningspasset.
– Vi iakttar god hygien, kortklippta tå- och fingernaglar och tar av oss halsband, smycken och klockor under träning.