Bli medlem i SBKC

Som ny medlem ansöker du om medlemskap i Sanshi Budo Kampcenter genom att fylla i och lämna in blanketten Medlemsansökan, vilket är viktigt för att bl a försäkringar ska gälla för dig. Blanketten får du på plats och fylls i innan första träningspasset. Kostnaden för ett medlemskap är 200 kr/år och betalas i januari varje år i samband med vårens terminsavgift. Blir du medlem inför höstens träning betalar du halva medlemsavgiften för resterande år.

Våra riktlinjer för medlemskap samt vår personuppgiftspolicy finns längst ner på den här sidan.

Medlemsförmåner

Som medlem i Sanshi Budo Kampcenter har du, förutom att vara försäkrad i våra underförbund inom Riksidrottsförbundet, även ett antal förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartners. Förmånerna utökas hela tiden så logga in på sidan med jämna mellanrum (länk finns nedan).

Medlemsförmåner för befintliga medlemmar i Sanshi Budo Kampcenter når du via inloggning, klicka här. Har du inte någon kod för att komma in, fråga din instruktör.

Betalning och avgifter

Medlemsavgiften är 200:- per år för alla från 7 år.
Träningsavgifterna är olika beroende på vilken kampstil du tränar. Gå till ”Kampstilar” i menyn ovan och gå in på den kampstil du vill betala för, där hittar du träningsavgiften.

Swish 123 130 0094 / bankgiro 5163-9722.
Vi föredrar swish framför bankgiro.

Genom betalning av medlemsavgiften godkänner medlem föreningens behandling av personuppgifter enligt gällande lagar/bestämmelser.

Riktlinjer för medlemskap

Träningen i Sanshi Budo Kampcenter är seriös och vi tar vår träning på stort allvar. Därför har vi satt upp riktlinjer för medlemskap som vi vill att alla läser igenom. Du godkänner dessa i samband med din medlemsansökan. Vår klubb ska vara en trygg plats för alla som vill träna hos oss.

  1. Träning hos Sanshi Budo Kampcenter är endast öppen för de som respekterar och följer riktlinjerna nedan. Den som inte gör det kommer inte tillåtas att bli medlem.
  2. Föreningen skall vara en säker plats för alla medlemmar och vi förbehåller oss rätten att utesluta de individer som motarbetar detta. Om något eller någon får dig att känna dig otrygg vill vi att du meddelar din instruktör som kommer att vidtaga åtgärder på ett för dig diskret sätt.
  3. Kriminellt belastade, missbrukare, våldsbenägna, de som medvetet tränar för att orsaka bråk eller skapa osämja, kan inte upptas som medlemmar i Sanshi Budo Kampcenter.
  4. SBKC har nolltolerans mot rasism, kriminalitet, droger/dopning, mobbning och kränkande beteende.
  5. Föreningen välkomnar alla oavsett kön, ålder eller politisk/religiös tillhörighet. De olika arternas ritualer har inget religiöst värde men skall respekteras och utföras av samtliga medlemmar som en del i träningen.
  6. Respektera dina träningskamrater. Personlig hygien, hela och rena kläder och en trevlig attityd är en självklarhet för allas trivsel.
  7. Oansvarigt användande av kunskap förvärvad på träning leder till varning och/eller uteslutning.

Endast de som godkänner ovannämnda riktlinjerna kan vara aktuell för medlemskap i Sanshi Budo Kampcenter. Hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy här.