Bli medlem i SBKC

Som medlem i Sanshi Budo Kampcenter har du, förutom att vara försäkrad i våra underförbund inom RF, även ett antal förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartners. Förmånerna utökas hela tiden så titta gärna in på sidan med jämna mellanrum. Våra riktlinjer för medlemskap samt vår personuppgiftspolicy finns längst ner på sidan.
Kostnaden för ett medlemskap är 200 kr/år och betalas i januari i samband med vårens terminsavgift.

Som ny medlem ansöker du om medlemskap genom att fylla i och lämna blanketten Medlemsansökan till din instruktör. Blanketten laddar du ner här.

Betalning. Är du redan medlem och utövare i någon av våra arter, swishar du 200:- till 123 130 0094. Du får ditt nya medlemskort på träningen.

Betalning

Swish 123 130 00 94 / Bankgiro 5163-9722

Du skriver namn på medlemmen och vilken art du tränar.

Riktlinjer för medlemskap

  • Träning hos Sanshi Budo Kampcenter är endast öppen för de som godkänner och följer riktlinjerna nedan. De som inte gör det kan inte tillåtas bli medlemmar.
  • Föreningen skall vara en säker plats för alla medlemmar och vi förbehåller oss rätten att utesluta de individer som motarbetar detta.
  • Kriminellt belastade, missbrukare eller de som medvetet tränar för att orsaka bråk kan inte upptas som medlemmar i Sanshi Budo Kampcenter. Föreningarna har nolltolerans mot rasism, kriminalitet, droger/dopning.
  • Föreningen välkomnar alla oavsett kön, ålder eller politisk/religiös tillhörighet. De olika arternas ritualer har inget religöst värde i arterna men skall accepteras och praktiseras av alla medlemmar.
  • Respektera dina träningskamrater. Personlig hygien, hela och rena kläder och en trevlig attityd är en självklarhet för allas trivsel.
  • Oansvarigt användande av kunskap förvärvad på träning leder till varning och/eller uteslutning.

I din ansökan om att bli medlem kommer du att få skriva under dessa riktlinjer. De som inte följer de ovannämnda riktlinjerna kan ej vara aktuella för medlemskap i Sanshi Budo Kampcenter. Hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy här.

Medlemsförmåner för medlemmar i Sanshi Budo Kampcenter, klicka här. Har du inte någon kod, fråga din instruktör.