Christian Matti

Phase III Kali Sikaran  |  Shidoshi 9 Dan Bujinkan |  Muay Thai

Mitt intresse för Japan väcktes när jag var 7 år och fick en kimono av min farbror som var stationerad i Tokyo av SAS. Intresset för Japan och dess historia slog klorna i mig och fick mig tidigt in på olika budoarter. Det började med judo som 11-åring och fotsatte med Wado-ryu karate, Aikido, Kyokushinkai Karate, Shorinji Kempo… flyttade till Göteborg och hamnade på Ironman och Johnny´s Kickcenter och tränade kick/thaiboxning där under några år och letade under tiden vidare efter den art som kunde ge mig det jag sökte. Stephen K. Hayes bokserie Ninja gav bränsle till letandet och jag kontaktade deras organisation i USA och blev medlem i Shadows of Iga Society, det ledde mig senare fram till den art som vid den tiden svarade upp till det jag då sökte, Bujinkan Budo Taijutsu.

För mig handlar min träning om att hela tiden öka min kapacitet genom bättre fysisk och mental styrka. Mitt driv och min motivation ligger i att lära mig behärska ett effektivt självförsvar. Nytta med nöje! Om jag ens en endaste gång behöver använda det jag lärt mig är det värt alla tusentals timmar i träningslokalen. Om jag inte behöver det, har jag fått en fantastisk träning för livet!

Nuförtiden är jag mer engagerad i Kali Sikaran International där jag har mitt träningsfokus och där jag fortsätter att utvecklas.

Kontakt: christian@sanshi.se | 0708-76 22 17